L O A D I N G . . .

 

U dient zich akkoord te verklaren met de volgende huis- en reserveringsregels:

Om een bezoek aan Sportswise zo plezierig en veilig mogelijk te maken voor al onze sporters hanteren wij verschillende huis- en reserveringsregels. Wij vragen u de volgende regels door te lezen. Wanneer gebruik wordt gemaakt van de faciliteiten van Sportswise, gaat u automatisch akkoord met onderstaande regels.


 


Reserveringsregels

 1. Bij inschrijving in het online systeem gaat gebruiker akkoord dat gegevens worden bewaard door Sportswise.
 2. Sportswise zal gebruikersgegevens nooit aan derden verstrekken.
 3. Feitelijk bewaarder van de gegevens is I-Reservations b.v., welke moet worden beschouwd als uitvoerder van Sportswise, zoals bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
 4. Om in te loggen is een geldig e-mailadres nodig. U krijgt bij het aanmelden een bevestigingsmail, welke u dient te bevestigen door op de bijgevoegde link te klikken.
 5. Reserveringen en reserveringsrechten zijn niet overdraagbaar en dus strikt persoonlijk.
 6. De reserverende speler dient de naam van zijn medespeler op te geven. Er kan gekozen worden uit een lijst met bij Sportswise ingeschreven leden. Ook kan worden gekozen voor een ‘’gastspeler’’ onder de optie ‘’medespeler is geen lid’’. In dit geval wordt het reguliere tarief voor losse baanhuur in rekening gebracht.
 7. Annuleren kan kosteloos tot 24 uur van tevoren. De eventueel betaalde baanhuur wordt omgezet in een saldo binnen uw account. Dit saldo kunt u opnieuw besteden aan baanhuur.
 8. Indien uw reservering voor een tennisbaan komt te vervallen (om welke reden dan ook), wordt eventueel betaalde baanhuur omgezet in een saldo binnen uw account. Dit saldo kunt u opnieuw besteden aan baanhuur.
 9. Ook wanneer de reservering voor een tennisbaan komt te vervallen i.v.m. de weersomstandigheden, wordt het betaalde bedrag omgezet in een saldo binnen uw account. Het bedrag wordt niet teruggestort op uw rekening.
   

Huisregels

 1. Het betreden van een tennis- of squashbaan is uitsluitend toegestaan met correcte kleding en correct schoeisel.
 2. Het gebruik maken van faciliteiten binnen Sportswise en het uitvoeren van sportactiviteiten op het park is volledig op eigen risico. Sportswise kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen.
 3. Op het park zijn geen lockers aanwezig waar u persoonlijke eigendommen kunt bewaren.
 4. U bent verantwoordelijk voor uw persoonlijke eigendommen. Sportswise stelt zich dan ook niet aansprakelijk voor schade en/of diefstal aan uw persoonlijke eigendommen.
 5. Bij het niet opvolgen van bovenstaande regels, behoudt Sportswise altijd het recht om speler toegang tot het park te ontzeggen.
 6. Gedurende het bezoek aan Sportswise gelden ten alle tijden bovenstaande regels.

Namens het gehele team van Sportswise wensen wij u een fijn bezoek!